Українець, Анатолій ІвановичРашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2014-03-052014-03-052005Патент на винахід № 6678 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Рашевська Т. О., Вашека О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2004108763 ; заявл. 26.10.2004 ; опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12992Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.uk-UKвершкове маслоінулінлікувально-профілактичні властивостіbutterinulintherapeutic and prophylactic propertiesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)Other