Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678) - Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції.
Keywords: вершкове масло збагачене; інулін; butter; inulin; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів