Соловей, Олена СергіївнаКоваль, Марина ОлександрівнаШутюк, Віталій Володимирович2019-04-222019-04-222019Соловей, О. С. ерспективи використання плодів калини в харчовій промисловості / О. С. Соловей, М. О. Коваль, В. В. Шутюк // Матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ. "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ 11–12квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.330.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29090В роботі наведено результати комплексної оцінки пріоритетності деяких сортів калини звичайної для виробництва харчових продуктів. Ягоди калини є високоефективною сировиною харчової промисловості у виробництві сиропів, морсів, цукатів, напоїв тощо. The paper presents the results of a comprehensive assessment of the priority of some varieties of common currants for food production. Berries of Kalina are highly effective raw materials of the food industry in the production of syrups, mozz, candied fruits, beverages, and the like.uk-UKягоди калинивиробництвосировинаberries potatoesproductionraw materialsкафедра технології консервуванняПерспективи використання плодів калини в харчовій промисловостіThesis