Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаБережна, Тетяна Олегівна2020-12-172020-12-172018Нєміріч, О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 30–33. (Technics and Technology, № 3).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32383otherкрохмаль тапіокиборошно черемхиборошно пшеничнехімічний складамінокислотний складамінокислотний скоркафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбіологічна цінністьПорівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошнаThesis