Розробка і формування маркетингової стратегії туристичного підприємства - Сербенівська, Аліна Юріївна; Копилов, Єгор (My University, 2018)
Проаналізовані маркетингові стратегії для впровадження в туристичному підприємстві. The marketing strategies for implementation in the tourist enterprise are analyzed.
Keywords: туризм; маркетинг; туристичне підприємство; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; marketing; travel company