Колеснікова, Марина БорисівнаПерцевой, Микола ФедоровичГурський, Петро Васильович2021-03-312021-03-312011Колеснікова, М. Б. Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 38. – С. 22–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33183Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного від виду та вмісту рецептурних компонентів.otherструктурно-механічні властивостіперіод релаксаціїпродукт структурованийабсолютна деформаціяstructurally-mechacnial propertiesthe relaxation periodabsolute deformationproduct structuredДослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованогоArticle