Шаруда, Світлана СергіївнаКишенько, Василь Дмитрович2012-03-292012-03-292009Шаруда, С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2009. – № 2. – С. 13–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/615Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу в управлінні технологічними процесами хлібопекарським виробництвом. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Considered the expediency of a scenario approach in the management of technological processes of bread making. A factorial-target analysis of the system. An factorial-target chart to plot prepare the dough.uk-UKхлібопекарське виробництвоbread makingсценарійscenarioтехнологічний процесprocessфакторно-цільовий аналізfactorial analysis and principalкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаСценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємствомArticle