Гащук, Олександра ІзидорівнаКоломієць, Наталія Сергіївна2014-06-182014-06-182014Гащук, О. І. Розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування / О. І. Гащук, Н. С. Коломієць // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 44–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15308В даній статті наведено дані про розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування. This paper shows the diversification of meat products for baby food.uk-UKасортиментдитяче харчуванням’ясорецептураковбасні виробиrangebaby foodmeatrecipesausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчуванняArticle