Розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування - Гащук, Олександра Ізидорівна; Коломієць, Наталія Сергіївна (My University, 2014)
В даній статті наведено дані про розширення асортименту м’ясних продуктів для дитячого харчування. This paper shows the diversification of meat products for baby food.
Keywords: асортимент; дитяче харчування; м’ясо; рецептура; ковбасні вироби; range; baby food; meat; recipe; sausages; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів