Методи експертної оцінки, як інструмент оцінювання характеристик інтегрованих систем моніторингу та оповіщення - Михайлова, Альона Вікторівна; Тесленко, Олександр Миколайови; Чумаченко, Сергій Миколайович (My University, 2017)
Доведено можливість ефективного застосування методів експертної оцінки, зокрема методу аналізу ієрархій, для оцінювання характеристик вищезазначених систем, що дозволить науково обґрунтувати технічні вимоги для їх розробки.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; оповіщення; надзвичайна ситуація; моніторинг; notification; emergency; monitoring