Губеня, Вячеслав ОлександровичЗолотоверх (Курпілянська), Катерина ВолодимирівнаЛявинець, Георгій МихайловичАрсеньєва, Лариса Юріївна2012-02-072012-02-072011https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/201Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.uk-UKхлібобулочні вироби антианемічного призначенняantianemic bakery productsносії залізазалізодефіцитна анеміяфізіологічна ефективністьносители железажелезодефицитная анемияфизиологическая эффективностьiron substancesiron deficiency anemiaphysiological efficiencyкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЕфективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призаченняThesis