Прокопенко, Дарина СергіївнаСтеценко, Наталія ОлександрівнаМартиненко, Тетяна Андріївна2015-06-262015-06-262015Стеценко, Н. О. Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білків / Н. О. Стеценко, Д. С. Прокопенко, Т. А. Мартиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21426Проведено аналіз літературних джерел та патентний пошук з метою визначення найбільш ефективних сучасних способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білків. При цьому білкові продукти використовуються не тільки як носії білка, але й як функціональні інгредієнти з метою надання харчовим продуктам високої харчової та біологічної цінності, тих чи інших привабливих органолептичних властивостей, що забезпечать високу якість збагачених продуктів. The analysis of literature and patent search to determine the most effective ways to get highly advanced forms of plant proteins. This protein products are used not only as a carrier protein, but also as functional ingredients to provide food products of high nutritional and biological values of certain attractive organoleptic properties that provide high quality rich products.otherздоров'я громадянхарчовий білокдемографічні процесиpublic healthfood proteindemographic processesкафедра технології оздоровчих продуктівАналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білківOther