Маринін, Андрій ІвановичСвятненко, Роман СергійовичБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2023-12-052023-12-052023Маринін, А. Виявлення фальсифікації меду за допомогою інструментальних методів / А. Маринін, Р. Святненко, У. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 137-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41712Фальсифікація меду є серйозною проблемою у харчовій індустрії, яка порушує якість продукту та довіру споживачів. Шахраї використовують різні дешеві підсолоджувачі, що може призвести до недобросовісної конкуренції та шкідливих наслідків для здоров'я споживачів. Виявлення фальсифікації меду є важливою задачею для забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.медфальсифікаціяякістьпроблемно-науково дослідна лабораторіякафедра технології молока і молочних продуктівqualityhoneyfalsificationВиявлення фальсифікації меду за допомогою інструментальних методівThesis