Ландар, Євгенія Володимирівна2021-09-212021-09-212021Ландар, Є. В. Розроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій». Частина 1. «Розроблення способу приготування виробничої культури молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Володимирівна Ландар ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2021. – 73 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35478otherхлібний квасквасне суслочисті культури дріжджівсухі культури молочнокислих бактерій.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій». Частина 1. «Розроблення способу приготування виробничої культури молочнокислих бактерійOther