Лебовка, Микола ІвановичМанк, Валерій Веніамінович2015-05-142015-05-142014-01-20Лебовка, М. І. Розробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поля / М. І. Лебовка, В. В. Манк // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 363.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20376Застосування імпульсного електричного поля призводить до вибіркового пошкодження клітинних мембран при відсутності руйнівного впливу на біологічні тканини. The use of pulsed electric field results in selective damage to cell membranes in the absence of disruptive effects on biological tissue.otherімпульсне електричне полеpulsed electric fieldхарчовий продуктfoodstuffклітинна мембранаcell membraneамплітудаamplitudeобробкаfinishingкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРозробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поляArticle