Розробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поля - Лебовка, Микола Іванович; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2014)
Застосування імпульсного електричного поля призводить до вибіркового пошкодження клітинних мембран при відсутності руйнівного впливу на біологічні тканини. The use of pulsed electric field results in selective damage to cell membranes in the absence of disruptive effects on biological tissue.
Keywords: імпульсне електричне поле; pulsed electric field; нетерімчна обробка; heat treatment; мембрана; membrane; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів