Бондар, Наталія ПетрівнаДробина, Ганна Михайлівна2013-11-082013-11-082010Бондар, Н. П. Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів / Н. П. Бондар, Г. М. Дробина // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. – К. : НУХТ, 2010. – С. 30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11120Досліджено використання продуктів переробки люпину для виробництва ресторанної продукції. The use of processed products out of lupine for the production of restaurant products has been investigated.uk-UKбілий люпинсолод люпинуресторанна продукціяwhite lupinlupin maltrestaurant productsкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктівThesis