Іванов, Сергій ВіталійовичЗадкова, Олександра СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-03-252014-03-252013Іванов, С. В. Якість та безпечність жирових продуктів / С. В. Іванов, О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез Міжн. наук.-техн. конф., 14–15 лист. 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 184–185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13436Розглянуто токсичні сполуки, які можуть утворюватися у жирових продуктах в процесі технологічної переробки олій і жирів, та в результаті їх псування. Toxic compounds, that can form in fat products during technological processing of oils and fats and as a result of its spoilage is considered.uk-UKжирні кислотижирные кислотыfatty acidsокиснення ліпідівокисление липидовfat oxidationтранс-ізомери жирних кислотtrans fatsкафедра експертизи харчових продуктівЯкість та безпечність жирових продуктівThesis