Макроекономічні показники та їх вплив на формування інвестиційних ресурсів у будівництві - Михайлик, Ольга Михайлівна (My University, 2014)
Досліджено основні соціально-економічні показники розвитку економіки (валовий внутрішній продукт, валова додана вартість, грошова маса, доходи та заощадження населення, номінальна заробітна плата, темпи інфляції та ін.) та доведено їх вплив на формування інвестиційних ресурсів у будівництві.The main socio-economic indicators of economic development (gross domestic product, gross value added, money supply, income and savings, nominal wages, inflation rates, etc.) were studied. In the article was proven the influence of socio-economic indicators on the formation of investment resources in construction.
Keywords: капітальні інвестиції; capital investments; інвестиційні ресурси; investment resources; макроекономічні показники; macroeconomic indexes; будівництво; building; кафедра економіки і права