Ціна на послуги підприємств готельно-ресторанного бізнесу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності - Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна (My University, 2009)
Проведені дослідження проблем ціноутворення на послуги підприємств готельно-ресторанного бізнесу як чинника підвищення їх конкурентоспроможності. The researches of pricing problem on services of enterprises of hotel and restaurant business as a factor of its competitiveness increasing.
Keywords: ціна; price; цінова політика; price policy; підприємства готельно-ресторанного бізнесу; enterprises of hotel and restaurant business