Максименко, Олена ВасилівнаФіленко, Альона2014-10-012014-10-012014Максименко, О. Дослідження протекторних властивостей вершкового масла щодо Меркурію II / Олена Максименко, Альона Філенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 716-717.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17048Досліджені протекторні властивості вершкового масла щодо меркурію (ІІ). Отримані кількісні характеристики звязуючої здатності основних компонентів паштету щодо Hg(II). Investigated protective properties of butter on mercury (II). Quantitative characteristics zvyazuyuchoyi ability of the main components of paste on Hg (II).uk-UKвершкове масломеркурійпротекторні властивостіbuttermercuryprotective propertiesДослідження протекторних властивостей вершкового масла щодо Меркурію IIOther