Перспективи розвитку сільськогосподарських підприємств Житомирської області - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2008)
Дається аналіз діяльністі підприємств Житомирської області та удосконалення обліку валютних коштів та вказується перспективи розвитку в умовах ринку

An analysis of the activity of enterprises of the Zhytomyr region and the improvement of the accounting of currency funds is given, and the prospects for development in market conditions are indicated
Keywords: кафедра економіки і права; землекористуванння; агрокультура; менеджмент; ресурсний потенціал; родючість грунтів; екологія; продовольча безпека; land use; agriculture; management; resource potential; soil fertility; ecology; food security