Кулачинський, Максим Володимирович2022-10-132022-10-132022Кулачинський, М. В. Удосконалення технології соусів емульсійного типу для страв із гідробіонтів в рибному ресторані : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Володимирович Кулачинський ; наук. керівник Ігор Миколайович Устименко. – Київ, 2022. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38103otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзаклад ресторанного господарстватехнологія соусів емульсійного типугідробіонтипорошок спірулінитехнічна карткарецептуратехнологічна схема приготуванняУдосконалення технології соусів емульсійного типу для страв із гідробіонтів в рибному рестораніOther