Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Проаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарстві.

Theproductionofthemaintypesofproductswasanalyzeddependingonthesizeoftheenterprises.Scientificallysubstantiatedproposalsregardingwaystoimprovetheefficiencyoflanduseinagriculture
Keywords: розмір підприємств; прибуток підприємства; company profit; агрохолдинг; сільськогосподарське підприємство; кафедра економіки і права; agricultural enterprise; agricultural holding