Очищення клеровок тростинного цукру-сирцю - Чагайда, Андрій Олегович; Черевко, Олег Леонідович (My University, 2008)
Запропоновано технологію очищення тростинного цукру-сирцю із застосуванням активованого вугілля та хімічних реагентів. The technology of purification of raw cane sugar using activated carbon and chemical reagents has been proposed.
Keywords: тростинний цукор-сирець; raw cane-sugar; барвні речовини; dyestuffs; знебарвлення; discoloration; сульфат алюмінію; aluminum sulphate; цукроза; sucrose; кафедра готельно-ресторанної справи