Чагайда, Андрій ОлеговичЧеревко, Олег Леонідович2014-06-252014-06-252008Чагайда, А. О. Очищення клеровок тростинного цукру-сирцю / А. О. Чагайда, О. Л. Черевко // Харчова промисловість. – 2008. – № 7. – С. 9–11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15595Запропоновано технологію очищення тростинного цукру-сирцю із застосуванням активованого вугілля та хімічних реагентів. The technology of purification of raw cane sugar using activated carbon and chemical reagents has been proposed.uk-UKтростинний цукор-сирецьraw cane-sugarбарвні речовиниdyestuffsзнебарвленняdiscolorationсульфат алюмініюaluminum sulphateцукрозаsucroseкафедра готельно-ресторанної справиОчищення клеровок тростинного цукру-сирцюArticle