Застосування пароконденсаційної кавітації для освітлення яблучного соку - Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Копиленко, Анатолій Васильович; Бих, Олексій; Пацуков, Вадим (My University, 2014)
Існує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію.
Application of cavitation parokondensatsiynoyi lighting apple juice
Keywords: яблучний сік; кавітація; пароконденсація; яблочный сок; кавитация; пароконденсация; apple juice; cavitation; parokondensatsiya; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування