Жеплінська, Марія МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичКопиленко, Анатолій ВасильовичБих, ОлексійПацуков, Вадим2014-10-302014-10-302014Застосування пароконденсаційної кавітації для освітлення яблучного соку / М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб, А. В. Копиленко та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17827Існує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію.uk-UKяблучний сіккавітаціяпароконденсаціяяблочный соккавитацияпароконденсацияapple juicecavitationparokondensatsiyaкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняЗастосування пароконденсаційної кавітації для освітлення яблучного сокуApplication of cavitation parokondensatsiynoyi lighting apple juiceThesis