Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаПелекайс, Анастасія Рудольфівна2024-11-212024Мірзодаєва, Т. Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму / Т. Мірзодаєва, А. Пелекайс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 3. – С. 319.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45887ukгастрономічний туризмgastronomic tourismфакториfactorsрозвитокdevelopmentкафедра туристичного та готельного бізнесуФактори розвитку і поширення гастрономічного туризмуThesishttps://orcid.org/0000-0003-4164-4681