Чинники впливу на формування вартості криптовалюти Вitcoin - Шірінян, Лада Василівна; Роганова, Ганна Олександрівна (My University, 2019)
Мета дослідження полягає у виявлені закономірностей функціонування Bitcoin на ринку грошей, проведенні факторного аналізу прогнозування його вартості за допомогою кореляційно-регресійного аналізу, статистичного аналізу і економікоматематичного моделювання.
Keywords: чинники впливу; формування вартості; кореляційно-регресійний аналіз; bitcoin; фінанси; кафедра фінансів