Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктах - Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко, Тетяна Петрівна (My University, 2022)
Ультрафіолетове випромінювання, кисень повітря та проміжні радикали відіграють важливу для окислювальних реакцій, які впливають на ненасичені жирні кислоти, білки та інші компоненти м’ясопродуктів.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; окислювальні реакції; антиоксиданти; чорний рис; шкурка арахісу; шкаралупа гречаної крупи