Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичШевченко, Тетяна Петрівна2023-02-072023-02-072022Страшинський, І. Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктах / І. Страшинський, В. Пасічний, Т. Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 209https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39013Ультрафіолетове випромінювання, кисень повітря та проміжні радикали відіграють важливу для окислювальних реакцій, які впливають на ненасичені жирні кислоти, білки та інші компоненти м’ясопродуктів.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівокислювальні реакціїантиоксидантичорний рисшкурка арахісушкаралупа гречаної крупиВплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктахThesis