Бубела, Антоніна ВіталіївнаКовтун, Аліна ВолодимирівнаШаран, Лариса Олександрівна2024-06-132024-06-132024Бубела, А. Використання натуральних барвників в сучасних ресторанних технологіях української кухні / А. Бубела, А. В. Ковтун, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43466Використання натуральних харчових барвників у сучасній українській кухні є актуальним еко-напрямом, оскільки зростає попит на безпечні та екологічні харчові продукти, бажання зберегти етнічну українську кухню та її популяризацію, систематизувати асортимент натуральних барвниківThe use of natural food dyes in modern Ukrainian cuisine is a relevant eco-direction, as the demand for safe and ecological food products is growing, the desire to preserve ethnic Ukrainian cuisine and its popularization, to systematize the assortment of natural dyesukнатуральні барвникиукраїнська кухнясучасні технологіїкафедра готельно-ресторанної справиnatural dyesukrainian cuisinemodern technologiesВикористання натуральних барвників в сучасних ресторанних технологіях української кухніThesishttps://orcid.org/0000-0001-6404-0907