Використання натуральних барвників в сучасних ресторанних технологіях української кухні - Бубела, Антоніна Віталіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2024)
Використання натуральних харчових барвників у сучасній українській кухні є актуальним еко-напрямом, оскільки зростає попит на безпечні та екологічні харчові продукти, бажання зберегти етнічну українську кухню та її популяризацію, систематизувати асортимент натуральних барвників

The use of natural food dyes in modern Ukrainian cuisine is a relevant eco-direction, as the demand for safe and ecological food products is growing, the desire to preserve ethnic Ukrainian cuisine and its popularization, to systematize the assortment of natural dyes
Keywords: натуральні барвники; українська кухня; сучасні технології; кафедра готельно-ресторанної справи; natural dyes; ukrainian cuisine; modern technologies