Natural resource for development of green tourism in Kharkiv - Marshalenko, Marianna (My University, 2018)
Розкриті питання наявності природних ресурсів та їх вплив на розвиток зеленого туризму в Харківському регіоні
Keywords: туризм; зелений туризм; Харків; кафедра готельно-ресторанної справи; green tourism; Kharkiv