Дітріх, Ірина ВікторівнаКучерява, Ольга Анатоліївна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв / І. В. Дітріх, О. А. Кучерява // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26464Розроблена рецептура «Тефтелі рибні з обліпихою» з використанням плодів обліпихи як природного функціонального інгредієнту. The formulation "Fish flies with sea buckthorn" is developed with the use of the fruits of sea buckthorn as a natural functional ingredient.uk-UKплоди обліпихитефтелі рибніфункціональний інгредієнтthe fruits of sea buckthornfattening fishfunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних стравThesis