Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв - Дітріх, Ірина Вікторівна; Кучерява, Ольга Анатоліївна (My University, 2017)
Розроблена рецептура «Тефтелі рибні з обліпихою» з використанням плодів обліпихи як природного функціонального інгредієнту. The formulation "Fish flies with sea buckthorn" is developed with the use of the fruits of sea buckthorn as a natural functional ingredient.
Keywords: плоди обліпихи; тефтелі рибні; функціональний інгредієнт; the fruits of sea buckthorn; fattening fish; functional ingredient; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції