Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-09-232013-09-232008Дорохович, А. М. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки / М-во освіти і науки, молоді та спорту, Національний університет харчових технологій. – Київ, 2008. – С. 15–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9836Розроблено конкурентноспроможні технології нових груп цукерок з комбінованими корпусами, що дозволяють значно інтенсифікувати процеси на всіх стадіях виробництва, отримати цукерки з оригінальними органолептичними властивостями із зменшеною калорійністю та подовженим терміном зберігання. Встановлено доцільність використання комплексних сумішей гідроколоїдів. A new technology competitive with combined groups of candy shells that can significantly intensify the processes at all stages of production, getting candy from the original organoleptic properties of reduced-calorie and extended shelf life. Established the feasibility of using complex mixtures of hydrocolloids.otherгідроколоїдбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамико-екструзіяhydrocolloidbinary mixturescandies with the combined corpsco-extrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзіїTechnical Report