Шаруда, Світлана СергіївнаЕльперін, Ігор Володимирович2013-02-212013-02-212012Шаруда, С. С. Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи / С. С. Шаруда, С. М. Швед, І. В. Ельперін // Новини передової науки - 2012 : мат. VIII міжнар. наук.-практ. конф., Софія, 17-25 травня 2012. – Т. 26. - С. 62-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6455Особливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем. Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems.uk-UKдинамічнасистемамережіПетріdynamicsystemPetrinetsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системиArticle