Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи - Шаруда, Світлана Сергіївна; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2012)
Особливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем. Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems.
Keywords: динамічна; система; мережі; Петрі; dynamic; system; Petri; nets; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка