Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 119564) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Радько, Ігор Станіславович (My University, 2017)
Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить порошок топінамбура, пюре смородини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, powder of topinambour (Jerusalem artichoke) puree of currant.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; пюре смородини; puree of currant; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції