Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаРадько, Ігор Станіславович2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 119564 UA МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Радько І. С. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 04084; заявл. 24.04.2017; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26925Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить порошок топінамбура, пюре смородини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, powder of topinambour (Jerusalem artichoke) puree of currant.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupпюре смородиниpuree of currantкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 119564)Other