Скільки ж ми викидаємо тепла з повітрям пневмотранспортних та аспіраційних установок - Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2009)
В статті приведений розрахунок тепловтрат при роботі аспіраційних і пневмотранспортних установок млина заводу потужністю 500 т/добу при розімкнутому циклі повітря. Наведено розрахунок кількості теплової енергії яка повертається в приміщення млинзаводу при рециркуляції повітря. The calculation of heat loses during operation of pneumatic and aspiration systems in open cycle of the flourmill with capacity 500 t/24 hours are shown in the article. The quantity of heat energy which returns in the building are calculated.
Keywords: рециркуляція повітря; розрахунок тепловтрат; heat loss calculation; air recirculation; аспіраційні установки; пневмотранспортні установки; aspiration units; pneumatic conveying systems; кафедра технології зберігання і переробки зерна