Бедненко, О. С.Карпенко, Микита ОлексійовичКохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152008Бедненко, О. С. Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази / О. С. Бедненко, М. О. Карпенко, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2008. — С. 270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11356Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок можливе при використанні ферментного препарату інвертази. Наведені результати досліджень зміни активності ферменту від температури, концентрації цукрового розчину та тривалості гідролізу. За результатами досліджень встановлена технологічна стадія, на якій доцільніше вводити ферментний препарат до рецептури цукерок.uk-UKпомадні цукеркиактивність ферментівінвертазатермін зберіганнягідролізfondant sweetsactivity of enzymeinvertaseshelf lifehydrolyzingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертазиThesis