Перспективи використання новітніх методів організації готельних послуг - Скрип, Т. Т.; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Ефективне функціонування будь-якої організації, що спеціалізується на наданні послуг, насамперед, визначається ступенем розвитку її інформаційних послуг. Тому на сучасному етапі розвитку вітчизняного готельного господарства доцільно розглянути та вдосконалити ці аспекти у закладах розміщення. The effective functioning of any organization that specializes in providing services primarily determined by the degree of its information services. Therefore, at the present stage of development of the domestic hotel industry and improve appropriate to consider these aspects in accommodation facilities.
Keywords: готельні послуги; бізнес; інформація; hotel services; business; information; кафедра туристичного та готельного бізнесу