Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна (My University, 2013)
Проблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни рослин.
Keywords: білок рослинний; зелена маса рослин; кафедра технології оздоровчих продуктів