Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2014-06-272014-06-272013Сімахіна, Г. О. Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія / упоряд. Т. С. Хохлова, В. О. Хохлов, Ю. О. Ступак. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – C. 185-187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15739Проблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни.ссы растений; The problem of protein insufficiency can be solved by usage of the new sources of protein, including green mass of plants; another way is mutual protein enrichment, or an addition of animal proteins to those extracted from plants.otherбілкизбагаченняінноваціїінноваційні технологіїproteinsenrichmentinnovationsinnovative technologiesкафедра технології оздоровчих продуктівІнновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктівOther