Знаходження аналітичного розв’язку диференціальних рівнянь - Скримська, Лілія Вікторівна (My University, 2012)
В середовищі MathCad є набір вбудованих програм, за допомогою яких легко розв’язуються певні типи диференціальних рівнянь. Але іноді виникає потреба мати аналітичний розв’язок диференціального рівняння , яке описує даний процес. У доповіді розглядається розв’язання лінійного диференціального рівняння другого порядку зі спеціальною правою частиною.
Keywords: диференційні рівняння; MathCad; differential equations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.