Оптимізація процесу очищення водно-спиртових розчинів - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Використовуючи програму пошуку максимального значення функції і її параметрів за значенням індексів, було встановлено оптимальні параметри адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів глауконітом. By using the search function and the maximum value of its parameters by value indices, the optimal parameters of adsorption of water-alcohol solutions of glauconite.
Keywords: адсорбція; глауконіт; водно-спиртові розчини; оптимальні умови; adsorption; glauconite; water-alcohol solutions; optimal conditions; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв