Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта АльбертівнаПисарець, Ольга ПетрівнаБратусь, Юлія Вікторівна2018-05-102018-05-102016Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць. – 2016. – № 6. – С. 234 – 239.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27305Стаття присвячена дослідженням структурно-механічних властивостей харчоконцентратів солодких третіх обідніх страв типу мусів. Висвітлено влив внесення екстракту чаю та суміші рослинних екстрактів на піноутворюючу здатність мусів та структуру їх пін. The article is devoted to research of rheological properties of food concentrates of the sweet meals like mousses. The effect of the concentration tea extract and mixtures of plant extracts on the foaming capacity of mousses and foams structure is represented. The expediency of using a mixture of herbal extracts on tea base in the technology ofpreparation of mousse is groundeduk-UKмуспіноутворююча здатністьекстракт чаюсуміш рослинних екстрактівmoussefoaming capacitytea extractblend of herbal extractsкафедра технології консервуванняДослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаюArticle