Біологічна стійкість квасу та способи її підвищення - Чечуга, Анна Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто перспективні способи підвищення біологічної стійкості квасу, зокрема з використанням природніх речовин з бактерицидною та антисептичною дією.

Prospective methods of increasing the biological stability of kvass are considered in theses, in particular, using natural substances with bactericidal and antiseptic effects.
Keywords: квас; стійкість квасу; біологічна стійкість; kvass; stability of kvass; biological resistance; кафедра експертизи харчових продуктів