Чечуга, Анна ВікторівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Чечуга, А. Біологічна стійкість квасу та способи її підвищення / А. Чечуга, О. Тищенко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45459У тезах розглянуто перспективні способи підвищення біологічної стійкості квасу, зокрема з використанням природніх речовин з бактерицидною та антисептичною дією.Prospective methods of increasing the biological stability of kvass are considered in theses, in particular, using natural substances with bactericidal and antiseptic effects.ukквасстійкість квасубіологічна стійкістьkvassstability of kvassbiological resistanceкафедра експертизи харчових продуктівБіологічна стійкість квасу та способи її підвищенняThesishttps://orcid.org/0000-0001-7554-0827https://orcid.org/0000-0001-9383-1898