СПА туризм: формування вітчизняного турпродукту - Серга, Тетяна; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2014)
Сьогодні «ера» - це оздоровчий комплекс процедур з використанням води з лікувальними властивостями (мінеральної, морський, прісної), а також морських водоростей і солі, лікувальних грязей і цілющих рослин. Дія СПА-процедур направлена на оздоровлення та релаксацію всього організму в цілому. Today the "era" - a recreation complex procedures using water with therapeutic properties (mineral, marine, freshwater) and seaweed and salt, mud treatments and medicinal plants. Effects of spa treatments aimed at recovery and relaxation of the whole organism.
Keywords: оздоровчий комплекс; health club; туризм; tourism; оздоровлення; кафедра туристичного та готельного бізнесу; sanitation