Функції і характеристики фінансового капіталу як складової капіталу корпорації - Корж, Наталія Володимирівна; Юрій, Едуард Олександрович (My University, 2015)
У статті розглянуто функції фінансового капіталу і надано характеристику кожної з них. Визначено природу фінансового капіталу, причини його кількісного зростання в останній період і роль у забезпеченні як простого, так і розширеного відтворення та в розвитку фінансового ринку.
Keywords: фінансовий капітал; функції фінансового капіталу; характеристики фінансового капіталу