Впровадження технологій емульсійних соусів - Очеретна, Альона Василівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
Стаття присвячена дослідженню технологій створення емульсійних соусів із використанням ріпакового борошна та натуральних антиоксидантів для підвищення харчової та біологічної цінності продуктів

The article focuses on the development of technologies for emulsion sauces using rapeseed flour and natural antioxidants to enhance the nutritional and biological value of the products
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; емульсійні соуси; майонез; ріпакове борошно; натуральні добавки; функціональні продукти; emulsion sauces; mayonnaise; rapeseed flour; natural additives; functional products