Олабоді, Олена ВячеславівнаКаленська, Валентина Сергіївна2018-06-212018-06-212018Хлібопекарська промисловість : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. : О. В. Олабоді, В. С. Каленська] ; Національний університет харчових технологій, Науково-технічна бібліотека. – Київ, 2018. – 252 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27690Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку хлібопекарської промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва хліба та хлібопекарських виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.uk-UKсировина хлібопекарського виробництвадріжджісолодрозпушувачзаквасканапівфабрикатидефекти хлібахвороби хлібаbread diseaseraw materials for bakingyeastmaltrumbleleavensemi-finished productsbread defectsХлібопекарська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther