Хлібопекарська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина Сергіївна (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку хлібопекарської промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва хліба та хлібопекарських виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: сировина хлібопекарського виробництва; дріжджі; солод; розпушувач; закваска; напівфабрикати; дефекти хліба; хвороби хліба; bread disease; raw materials for baking; yeast; malt; rumble; leaven; semi-finished products; bread defects