Розробка нового виду морозива з біокомпонентами винограду - Кушнір, Таїсія Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2014)
Виноград та продукти його переробки характеризуються лікувально-профілактичними властивостями через високий вміст харчових і біологічно-активних компонентів, а також може виконувати певні технологічні функції.
Keywords: морозиво молочно-виноградне; виноградні вичавки; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів