Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСімахіна, Галина Олександрівна2014-07-172014-07-172014Кушнір, Т. Розробка нового виду морозива з біокомпонентами винограду / Т. Кушнір, Г. Поліщук, Г. Сімахіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 476–477.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16203Виноград та продукти його переробки характеризуються лікувально-профілактичними властивостями через високий вміст харчових і біологічно-активних компонентів, а також може виконувати певні технологічні функції. Grape and its products are characterized curative properties due to the high content of food and biologically active components, and may perform certain technological functions.uk-UKморозивовиноградбіокомпонентиbiological componentsicegrapesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівРозробка нового виду морозива з біокомпонентами виноградуOther