Сидорченко, Олена ІванівнаЗахарченко, Тетяна Миколаївна2015-05-192015-05-192015Сидорченко, О. І. Система охорони праці та техніки безпеки у готельно-ресторанному комплексі / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р.: тези доп. - К.: НУХТ, 2015. - С. 241-242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20483Сьогодення на перший план висуває проблеми охорони праці та безпеки життєдіяльності, зокрема питання стану умов праці. Від умов праці, а саме від того, наскільки санітарно-гігієнічний стан виробничого середовища приміщення відповідає її фізіологічним потребам, значною мірою залежить здоров'я і працездатність людини, її ставлення до роботи і сам результат праці. Present to the fore the problem of health and safety life, including the state of working conditions. From working conditions namely how hygienic condition of the working environment room meets its physiological needs, largely depends on the health and human performance, his attitude to work and labor the result itself.uk-UKготельний комплексhotel сomplexтехніка безпекиsafetyкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСистема охорони праці та техніки безпеки у готельно-ресторанному комплексіThesis