Бахтирьов, С. Д.Білик, Олена АнатоліївнаСавчук, Наталія ІванівнаДробот, Віра Іванівна2013-12-162013-12-162009Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12128Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем.uk-UKкартопляні пластівціпористістьчерствіннятехнологічний процесдеформація м’якушки хлібакартофельные хлопьяпористостьчерствениетехнологический процессдеформация мякиша хлебаpotato flakessponginessstalingtechnological processdeformation of crumbкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування картоплепродуктів в хлібопеченніПрименение картофелепродуктов в хлебопеченииThesis