Кожухівська, Ірина МиколаївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-292016-09-292016Кожухівська, І. М. Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв / І. М. Кожухівська, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24262Харчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівягоди журавлинимолочна продукціяфункціональні продуктиcranberriesdairy productsfunctional foodsДослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоївOther