Про нові точні розвязки нелінійного рівняння даламбера у псевдоевклідовому просторі R2,2 - Баранник, Анатолій Феодосійович; Москаленко, Ю. І.; Юрик, Іван Іванович (My University, 2001)
Побудовано нові точні розвязки нелінійного рівняння Даламбера в просторі R2,2 ,які містять довільні функції.

New solutions with arbitrariryfuntions for nonlinear Dalembert equation in space R2,2 are constructed.
Keywords: простір R2,2; точні розвязки; нелінійне рівняння; space R2,2; exact solutions; nonlinear equations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.