Фурманова, Юлія ПетрівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаКохановська, Валерія Павлівна2021-03-092021-03-092020Фурманова, Ю. П. Корисні муси для закладів ресторанного господарства / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, В. П. Кохановська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32838У публікації йдеться про розроблення технології мусів із журавлини і гранату для закладів ресторанного господарства.otherаюрведичні мусигранатжуравлинаayurvedic moussespomegranatecranberryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКорисні муси для закладів ресторанного господарстваThesis